SSNNNAAARTT

Åker jag till sthlm för att va me på EuroPride, gissa hur jag längtar som tok!
skynda skynda

Ska bli skit härlig att va i egen värld, det är bara en ggr om året. Få träffa vänner man har ej sett på längre.
Minns där första gång var det -06 då va jag lyckligare! Var riktig mig själv.
Härlig att va med i paraden, där tusen folk som titta på oss!
Ska till Pride i Köpenhamn efter EuroPride för att va me på paraden som ifjol. Härlig att fira i annat land.

Jag vid paraden Sthlm -06

Nu ska jag cykla nere till beach å bbaaaddddddaaaaaaa ihjäl mig

GERMANY

Igår åkte jag å några vänner till Tyskland för minisemester. Mysigt var det och underbart väder!
När vi var framme i Tyskland då gick vi ut till bussen då kom en gubbe och stoppade mig, bara mig, jag blev klart orolig och undrade vad skulle hända och han visade sin pass så förstod jag att jag måste visa mitt pass. Han tog passet och gick inne i rummet och där kapten ringde till Sverige för att kolla om stämmer med mig och sånt. Jag har aldrig upplevt det. Jag tror orsak min hudfärg och han ville ha extra kontroll. Varit där ifjol men ingen stoppade mig.

Vi åkte in lilla by där kan man shoppa och äta. Vi kollade tid som bussen skulle tillbaka till båten innan vi åkte till byn. Efter vi shoppat klart då gick vi tillbaka till busshållplatsen och det blev helt fel. Det blev lite konstig med tidtabell i byn som vi förstod inte riktig så var vi tvungen att åka me taxi. TUR! Annars missar vi båda båten och köper sprit i Bodershop som ligger hemsk nära båten. 

Vi åt buffe på båten hemresa. Gott var det verkligen!
Sen drack vi lite och stolar är fullt  för en del låg på soffa och sov. Så var vi tvungen att sitta på golvet, obekväm.

Tack för igår!

Bröllopet

Brudparet var otrolig vackra! När H kom in i altaret med sin pappa och där väntade blivande make R, då fick jag riktig tår, har aldrig upplevt det förut på andra bröllop. Helt härlig känsla och att se bruden sååå lycklig med mannen i sitt liv.
Många grät i kyrkan, det var mycket fin!

Efteråt åkte vi till festen och åt gott, buffe och tårta. Gäster var ungefär 115 som var inbjudna. Många som höll talet, jag är en av de. Var så nervös men det gick jättebra och lyckad! Såg bilder från möhippa och svensexa.

Värdparet gjorde det otrolig bra och välordnad. Fick fina programbok och kort beskrivning om vem var vi.
Det stod på mig : Alba-Luz....Colombiansk Malmötjej som älskar Brasilien, kaffe och att brottas med brudgummen. En vän från västanvikstiden
Instämmer, jag tycker de va kul att brotta med R, de gjorde vi faktiskt under Västanvikstiden.
Det var jämn! Eller hur, R?
Jag älskar Brasilien, fotbollslag :) kaffe är helt mitt liv !

Nu är de gifta, känns ofattbart för jag känt dem från Västanvikstiden då var de singlar och sen par och nu gifta. Verkligen tacksam Västanvik blev brudparet förälskade i varann och jag fick träffa dem.

Stort tack & R för jättevackert bröllop och jag ska aldrig glömma!

Bjuder på några bilder från bröllopet


   
 


Möhippa

Jag åkte uppe till Örebro och hade möhippa för H. Hon visste ingenting att jag skulle komma.
Det var kul att se henne så överraskade och hon grät över se oss som är inte från Örebro och hennes föräldrar kom också. Sött! Jag är så glad att jag fick med, jag tänkte inte missa den!
Det gick bra och trevlig i möhippa. Slutet av dagen fick hon träffa hennes blivande make, R. Vi hade badtunna, det var mysigt! Vi var ute hela dagen, vilken tur med vädret!
Tack J för jag fick sova hos dig och du sa ingenting till H att jag skulle komma.


H blev verkligen överraskad att se oss!

Snart är det dags för mig att resa tillbaka Örebro och gå på bröllopet, Spännande tycker jag!
H & R kommer att bli mycket vackra par den stora dag! Ska ta ffllleerrraaa bilder på dem, fniss.
Först måste jag fråga de om jag får lägga brudparet bild här i blogg.

Ny text

i min blogg som jag gillar mest.

Jag ska kolla Gracie som handlar om en tjej som vill träna fotboll hos pojkarslag. Det är baserad på en sann historia.
Tjejer kan ju spela fotboll, inte bara killar.
Så är jag ganska besviken på TV som inte visa mycket damfotboll som herrfotboll gör, de visar nästan jämt på herrfotboll. Jag vill så gärna att de borde visa mer damfotboll som herrfotboll, då blir typ jämn.





Nu har jag äntligen hittat kläder till bröllopet! Längtar!

Och inte minst, till europride, skynda skynda orka inte att vänta för längre :)
Hoppas väder ska vara snälla på bröllopsdag och i pride. Inte regn, tack!


Måste berätta, när jag var på hamn och badade (för ett par dagar sedan) då såg jag två killar, jag skulle tro de är gay. De busade i vattnet som man såg förälskade ut, jag tänkte: Så härlig att se folk som öppnar sig inför samhället
Härlig härlig! Och sen är det ren gayvärld för mig är det pride, härlig att se folk som hålla hand och kysser i samma kön, ingen skulle skäms över.


funderar

på att börja läsa till fotograf. Jag är intresserad av att foto.
Många av mina nära/kära tycker jag borde ta och plugga till foto för de tycker jag foto för bra.
Jag kan visa er några bilder

  
Bilder @llis

Jag vill tacka Sofia som hjälpte mig med text i blogg!

mkt hända

hos oss, först i söndag kom två stora hundar och attrackrade Helge som satt ute och vänta på husse som handlade bröd till frukost. Min pappa hörde ljud som var från Helge och pappa gick ut och kollade vad som hände så såg han de två stora hundarna med en kvinna som är äger, hon försökte att stoppa dem men gick inte så hjälpte pappa till. Helge lyckade smet och hans koppel fick sönder, han sprang och sprang in till skog. Pappa följde efter och ropade efter honom. När han var hemma och uppmärkte han hade lite ont i ben men gick över. Tack och lov han överlevde! Vet inte vad ska jag göra om han..... Herregud! Min pojke ♥

Jag blev förbannad, för Helge gjorde ju inget och de bara attrackrade honom utan orsak.
De kunde ha dödat honom. Han kunde ju inte försvara sig med TVÅ stora hundarna! Tur att pappa och äger kivnna fanns på platsen!



Min pappas bil blev skadade efter helgens kväll eftersom Skanör hade marknad. Pappa misstänkte någon var full och cyklade så krasch den på bilen.
   

Igår kväll hände det igen, på mammas bil, verkligen synd jag hörde inget när det hände för jag var ensam hemma medan mina föräldrar cyklade och tittade på någon sjöng.


Det hände mycket på bara ett par dagar. Inte ens kul! Tycker man kul att sönder folks saker utan orsak?! Kan inte fatta på de som tycker det är kul att leka. De kan ju leka med leksaker eller sånt, inte på riktiga!

Igår var jag och mamma i Helsingborg. Mamma träffade sin kusin medan jag träffade Camilla. Vi hade som vanlig kul ihop! Massor av skratt och snacket.
Camilla
 

Farc-gerillan

                                     

Franska-colombianska före detta presidentkandidaten Ingrid Betancourt är fri från
Farc-gerillan som hon fångade i 6 år i djungeln i Colombia. Hon kramade äntligen sina barn Melanie och ­Lorenzo Delloye första gången på många år.
Idag (fredag) åker hon äntligen hem till Frankrike.

Farc-grillen på svenska

Farc-grillen på engelska


Här ser ut colombianska soldat för Farc-grillen, båda män och kvinnor som är soldater 

En tjej som är soldat, hon lyder ord.

                                                                              aftonbladet

Jag tänker det måste vara hemskt och vara fången i okänd plats. Jag förstår att Ingrid blev överlycklig att få därifrån.

redan

är juli här. Här månad har jag ganskla mycket planera. Det ska bli kul och spännande!
Nästa måndag ska jag träffa
Camilla, det ska bli så kul! Såg sist hos henne när hon hade studentfest. Det blir massor av snack. Jag ska till Örebro på bröllopet, till Tyskland för ToR med vänner, det ska bli kul!

Jag har ej skrivit om hur var det i midsommar för jag va besatt av EM fotboll, så STORT tack för midsommarfest hos er, Fredde & Lasse! Det har varit så mysigt! Stugan är jättemysigt! Trevliga folk som va med på festen. Jag fick sova över natten. Njöt att va i stuga, det är mycket längsen jag va i en stuga. När jag va liten och uppvuxen alltid vi i hela familjen åka till sthlm för att besöka mina gudföräldrar och våra vänner som har stugor där ägde vi i 1-2 veckor under sommaren. Ute och fiskade, bada, promeranad i skog. Där saknar jag!