fotomodell

igår var jag hos en vän i lund som jag blev frågad om bli foto innan så bestämde vi att ses.
hon tog många bilder på några olika kläder. såg lite bilder från datorn och de blev så fina! när jag såg den bild trodde jag det var en annan men nää det var jag.. hihi.. hon är så duktig att ta bilder. är glad för hennes skull..
längtar redan tills övrig bilder som hon ska skicka till..

bjuder två samma bilder men olika färg.



 med färg             svartvitt med svartvitt



fotograferaren heter elinleticia högabo. hennes blogg är http://vidunderligheter.blogg.se/

Testar från mobil


Önskar er alla ha riktig bra dag


...

hej på er alla..

här veckan har varit bra och lugnt mest.. jobbar som vanlig..
vi har fått minus grader, imorse var det -6. men inget snö, skönt :) jag cyklade till jobbet, det gick bra men tur att det var ej så halt.. kallt i kind.. och det har varit å strålande väder..
helgen har varit rätt lugnt, hade gäster hos mig. det var så kul att ha dom hos mig.. 
till helgen blev jag bjudan till en barndomsvän som har avskedfest för hon ska flytta till uppsala med sin sambo. önskar dom lycka till i framtiden! försöker kom ihåg att ta me kamera.. :)

ha det mysig kväll, ni ;)


ja jag lever

hemskt längesen jag skrivit här i bloggen sist 15 mars 2009, snart 3 år sedan... jag har varit så lat och hoppas jag blir inte lika lat som innan..  det har hänt mkt saker från 2009 till början av 2012.. båda postivit och neagtiv saker.. min störst förändrade är att jag gick nere i vikt och har aldrig mått så bra.
här året ser jag frame emot några spännande saker som ska hända..

jag har tänkt på min hobby som jag har tappat motiverad.. som fotografera och teckning.. dom var min störst hobby under min uppväxt och slutade efter jag tog studenten men att ta bilder tog slut ganska längesen.. jag måste bara hitta den känsla som får mig mer motiverad. saknar den känsla.. samma sak med rita.